Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

‘ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’

                                                        ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
                                                                           ΘΗΒΑ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε
ΕΔΡΑ ΘΗΒΑ
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11-Τ.Κ.32200 – ΤΗΛ. : 22620 29694 - FAX. : 22620 26428 Email: ekthivas@gmail.com
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦ.: ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ 72/18.3.46 ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΣΤΟ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.53/80.3.46
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
‘‘ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 5 Σεπτέμβρη, στη μεγάλη διαδήλωση στη Δ.Ε.Θ. οφείλουμε να δώσουμε μαζικό – δυναμικό παρόν. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους σήμερα όσο ποτέ, είναι επιβεβλημένη η μαζική και δυναμική παρουσία μας, να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε παλιά και νέα μνημόνια, όσους τα ψηφίζουν και θέλουν να τα επιβάλουν στο λαό .

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά οι πολιτικές παραμένουν οι ίδιες για το λαό και τους εργαζόμενους.Πολιτικές φτώχειας και εξαθλίωσης με σκοπό το φτηνό εργατικό κόστος και την εκμετάλλευση του ανθρώπινου κόπου για να μεγαλώσουν τα κέρδη τους οι «νταβατζήδες» του κεφαλαίου.Είμαστε σταθερά αντίθετοι στην απορρύθμιση και κατακρεούργηση των εργασιακών σχέσεων, στη δραματική συρρίκνωση – έως εξαφάνιση - των κοινωνικών εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, στην υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας, στη συρρίκνωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Παραμένουμε κάθετα αντίθετοι στα επαχθή χαράτσια, σε μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, την εξοντωτική φορολογία των αγροτών και αλιέων κ.λ.π, την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, την διάλυση του κοινωνικού κράτους, των νοσοκομείων, της παιδείας, την υποδούλωση και το ξεπούλημα της χώρας.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την μνημονιακή μετάλλαξη του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζοντας τα μνημονιακά νομοθετήματα του παρελθόντος όπου εξακολουθούν να ισχύουν και παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις τους περί κατάργησής τους, επιφέρουν κι άλλα αβάσταχτα δεινά με το νέο καταστροφικό μνημόνιο που υπέγραψαν, για τον τόπο και τον λαό, μας κάνουν πιο δυνατούς! Για αγώνα. Αγώνα όπως και μέχρι σήμερα, για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, για να ανοίξει ο δρόμος της δικαίωσης στη χώρα μας. Για να δείξουμε ότι ο δικός μας αγώνας, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνεχίζουμε ενάντια στα παλιά και νέα μνημόνια και όσους τα υπηρετούν.
Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ παραιτούμαστε από τις διεκδικήσεις μας και ΔΕΝ αποχωρούμε από τον αγώνα μέχρι το τέλος.Θα συνεχίσουμε στους δρόμους του αγώνα, θα σταθούμε και θα παλέψουμε δίπλα στους πολίτες που πλήττονται από τη λιτότητα και τα αντιλαϊκά μέτρα.

Θα αγωνιστούμε, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Εθνικής κυριαρχίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ έως τις 4/9/2015 12:00 μεσημβρινή για πούλμαν στο Ε.Κ. Θήβας (τηλ.22620 29694).
Σας καλούμε, όλοι μαζί μπορούμε, να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που περνάμε, με αλληλεγγύη και συσπείρωση στις συλλογικές αποφάσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ KAI
ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
Όλοι μαζί θα διαδηλώσουμε με τα άλλα συνδικάτα

το ΣΑΒΒΑΤΟ 05-09-2012, ώρα 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου